Ny Bobil

Ny bobil

En stor beslutning er det absolutt, å kjøpe en ny bobil. Investeringen i denne ferieformen beløper seg til flere hundre tusener av kroner.

Da er det viktig at man holder tungen rett i munnen. En lang runde med undersøkelser av ulike typer bobiler, merker, og modeller. Så er det pris, sammenligning av de forskjellige bobiler, hva man får i den ene, sammenlignet med den andre.

Forhandleren

Så er det bobilforhandleren. Her er det viktig at følelser holdes utenfor. Husk at det er en bilselger....:-) Hva av utstyr er inkludert, hva kan man inkludere i avtalt beløp av tilleggsutstyr til bobilvidunderet. Verksted og service fasiliteter relatert til bobil, hvilke erfaringer har tidligere kunder vedrørende service og reparasjoner, oppfyllelse av garantier osv.

Ha en huskelapp klar med de viktigste punktene som gjelder for deg når du kommer så langt som til en begynnende handel, det er enkelt å glemme viktige detaljer over en kopp kaffe i hyggelige bobilomgivelser.

Vi ønsker deg en god bobilhandel!

Her kan du få tips til de viktigste punktene når det gjelder å velge rett bobil generelt, samt spesiellt til ditt bruk, klikk her for å lese mer